2016. február 1., hétfő

AVON Color Trend ajakrúzsok


Sziasztok,

Manapság a hétköznapi sminkrutinomban hatalmas szerepet töltenek be a rúzsok, azokból is az élénkebb árnyalatok. Az AVON Color Trend rúzsai közül mindig lapul 1-1 darab a táskámban.

 


A márka rúzsainak csomagolása évek óta ugyanaz a jól záródó műanyag,mint a régi szériáé, fehér alapon lila írással, viszont általában pár havonta jelentetnek meg belőlük különleges csomagolású darabokat, mint például a képen látható fehér,fekete csillagokkal és felirattal, valamint a neon rózsaszín csomagolású, fehér felirattal. Nekem a legutóbbi az abszolút kedvencem. A rúzsok egytől-egyik jól záródnak, igazi táskába dobálós darabok. A feliratok folyamatos használattal sem kopnak meg, ami nálam abszolút plusz pont.


Aki élénkebb árnyalatú rúzst szeretne, annak mindenképpen érdemes szétnézni a Color Trend kínálatában, hiszen a színek száma szinte végtelen, viszont arra figyeljetek, hogy a katalógusban mutatott minták szinte sosem egyeznek a termék valódi árnyalatával. Érdemes képeket keresgélni a rendelés leadása előtt az interneten, ugyanis hatalmasat csalódhat az ember. Viszont ha ti is olyan vállalkozó szelleműek vagytok, mint én, és bármilyen színt hajlandóak vagytok kipróbálni, akkor ez nektek sem okozhat gondot.Nekem jelenleg 6 árnyalatban van meg a termék, viszont tervben van még a gyűjteményem bővítése, ugyanis először is, imádok kísérletezgetni a színekkel, másodszor pedig, a termékek ára nem sokat segít a rúzsmániás helyzetemen. Na de ejtsünk pár szót magáról a termékről.


A rúzsok egytől-egyik hihetetlenül krémes állagúak, a felvitelük pofonegyszerű, az ívelt,hegyes végű formájuk remekül illeszkedik az ajkainkhoz,segítve,hogy csak a megfelelő helyre vihessük fel. Erősen pigmentáltak, így egy rétegben is elegendő felvinni őket. Az ajkakat minimálisan szárítják, én inkább hidratálást tapasztaltam, viszont arra figyeljetek oda, hogy a termék beleül az apró ráncocskákba, esetleges sebekbe, így kiemelve azokat, viszont ezen a problémán segíthettek, ha aláhidratáltok. nagyon kevés ajakbalzsam,vagy alapozó az ajkakra elegendő ahhoz, hogy a rúzs egyenletesen fedjen.


Felvitel után úgy 10 percig érdemes odafigyelni arra,hogy akár kis hozzáérintéssel is hajlamos elkenődni, viszont hamar "rászárad" az ajkakra, utána szinte elmozdíthatatlan. Ebből adódóan a rúzs nagyon tartós, 2-3 órát simán kibír evés-ivás nélkül, ennyi idő után viszont már érdemes frissíteni rajta (mattítással még hosszabb eredményt érhettek el). Egyenletesen kopik, a teljes lemosás után is látható a nyoma, ugyanis minimálisan színez, így órák múltán is az eredeti szín egy világosabb formájában fognak pompázni az ajkaink. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni ellene az az,hogy nagyon hamar fogy. A puha, krémes állagának köszönhetően az ajkainkra viszonylag sok kerül a termékből, viszont az abszolút pénztárcabarát árát tekintve nem jelenthet gondot az újravásárlás.

Összességében több, mint elégedett vagyok az AVON Color Trend ajakrúzsaival. Mindenképpen érdemes beszerezni belőlük párat, ha élénk, tartós, jól pigmentált rúzsokra vágyunk, a hatalmas színskálából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Nálam biztos, hogy ezek lesznek a tavasz és a nyár slágerei ajkak terén. A februári AVON katalógusból most akciós, 399Ft-os áron tudjátok beszerezni őket.

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. Tartsatok velem legközelebb is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése