2016. április 13., szerda

Pupa I'm Matt Lip Fluid


Sziasztok,

A Pupa I'm Matt Lip Fluidjai azok,amik már időtlen idők óta a kívánságlistámon vannak, viszont mivel minden üzletüktől elég messze lakom,így nem volt egyszerű a beszerzése, de az idei Glamour napok alkalmával végre be tudtam szerezni egyet. A mai bejegyzésben erről a kis csodáról lesz szó.





Az utóbbi időben az érdeklődésem az ajkak terén igen csak a matt irányba terelődött, így folyamatosan kutattam az újak után, ezért is vágytam már olyan régóta erre a Pupa verzióra. A csomagolása a márkától megszokott piros kis papírdoboz ezüst és fekete írással. Praktikus, én biztosan a táskámban is ebben fogom cipelni. A szájfényekre emlékeztető csomagolás ezüst színű fémből készült, ennek köszönhetően gyűjtögeti az ujjlenyomatokat rendesen, bár ettől eltekintve gyönyörű szép, a méregdrága márkák egyes termékeit is megszégyeníthetné. A csomagoláson van egy száj alakú kis "ablak",amin keresztül láthatjuk a rúzs színét. Imádom ezt a megoldást, elképesztően aranyos. Fekete felirat dobja fel az ezüst alapot. Kibontva a terméket is szájfényre gondolhatnánk az applikátoros megoldásnak köszönhetően. A szivacs kialakítása viszont hosszabb, gömbölydeden lekerekített, ennek köszönhetően tökéletesen siklik az ajkakon, felvéve azok formáját. Rendkívül könnyű vele precízen dolgozni, kontúrozásra egyáltalán nincs is szükség. 


A 011es árnyalattal leptem meg magam, ami egy csodás, barnás nude árnyalat, olyan, amilyenre mindig áhítoztam, viszont sosem találtam ilyen színt egyik márkánál sem. Számomra ez igazi alapdarab, minden nő sminkasztalán ott a helye egy ilyen rúzsnak. Elég közel esik az árnyalat az ajkaim eredeti színéhez, kicsit barnásabb, mélyebb,ennek köszönhetően rendkívül kihangsúlyozza az arcom vonásait, igazi nekem való szín, a tökéletes nude. A termék állaga nagyon krémes,könnyen eldolgozható, és ami a matt ajakrúzsoktól nem megszokott, egyáltalán nem szárítja az ajkakat, így aláhidratálni sem kell. Elég gyorsan szárad, viszont nem annyira, hogy ne lenne lehetőségünk kijavítani az esetlegesen ejtett hibákat. A tartóssága elképesztő, órákon keresztül fent marad az ajkakon,szépen, belülről kopik. Bár az evést annyira nem bírja, egy gyors újrakenéssel orvosolhatunk ezen a problémán. 

Több, mint 20 árnyalat közül választhatunk, a nude-tól a sötétvörösig megtalálható minden, tehát elég széles a színskála. Mindenkinek ajánlom, aki tartós, matt ajkakra vágyik, a finishük kétségkívül különleges, aligha hasonlítható össze más matt ajakrúzsokkal. Nálam a Pupa ötösre vizsgázott, amint lesz lehetőségem, biztosan szerzek még be ezekből. 

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. tartsatok velem legközelebb is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése