2016. február 18., csütörtök

A 2016-os Grammy díjátadó legjobb sminkjei

Sziasztok,

Természetesen a hét elején megrendezésre kerülő Grammy díjátadó mellett én sem tudok elmenni szó nélkül. Én a ruhák helyett inkább a sminkeket veszem górcső alá a mai bejegyzésben.

Az idei díjátadó trendje egyértelműen a nude ajkak,a cicás,füstösebb szemek voltak. A kedvenceimet is ezek közül válogattam ki.






Természetesen Demi Lovatoval kezdem a sort. Az ő haja (ami az esemény alkalmára végre hosszú lett) volt az,ami teljesen levett a lábamról. A sminkje egyszerű, mégis nagyon mutatós és szép volt. A nude ajkakat,a bronzos,füstös szemeket választotta az estére, és a megjelenését műszempillákkal és csodálatos,arany highlighterrel tette teljessé.



Adele macskás tusvonala természetesen ez alkalommal sem maradhatott el. Barackos-korallos pirosítóval és nem is tudom eldönteni,hogy szájfénnyel,vagy egy nude rúzzsal tette teljessé a megjelenését. Annyi biztos, hogy piszkosul jól állt neki. 



Anna Kendrick is a macskaszemek mellett döntött, ő viszont meg is bolondította kicsit az alsó vízvonalának kihúzásával is. Már nem is meglepő, hogy ő is a nude ajkak mellett tette le a voksát.




Carrie Underwood merészebb, fekete füstös szemeket választott az eseményre. Az ajkakról már nem is ejtek szót. Nude,nude és nude.

Kaley Cuoco a visszafogott szemsminket részesítette előnyben, inkább műszempillával hangsúlyozta ki a tekintetét. És milyen jól tette!






Selena Gomez is a merészebb,füstös szemeket választotta, ő azonban valamivel sötétebb árnyalatú,bár szintén nude rúzst választott mellé, így téve teljessé a megjelenését.




Taylor Swift volt egy azon kevesek közül (vagy talán az egyetlen?), aki vörös rúzst választott a díjátadóra. Bár ez nem volt meglepő lépés tőle, hiszen ez a szín szinte már a védjegyévé vált. A szemsminkje visszafogott,pirosítót is épphogy csak látni az almácskáin. Na de az a haj...



Tudom,hogy a bejegyzés a legszebb sminkekről szól, de egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül Ariana Grande borzasztó füstös szemei mellett. Szegény lehet összeveszett a sminkesével,bár a sminkbakik lassan már megszokhatóak tőle. Mindenesetre szerintem borzasztó látványt nyújtott. Ti mit gondoltok róla?

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. Tartsatok velem legközelebb is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése